1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI: Čestitam Budućnosti, nisam nezadovoljan

Objavljeno: 18.11.18 u 21:51

Košarkaši Partizana poraženi su napustili Podgoricu, ali je trener crno-belih Andrea Trinkijeri istakao da je zadovoljan viđenim.

Budućnost je nakon neizvesne završnice bila koncentrisanija i stigla do pobede koja joj je donela proboj na drugo mesto na tabeli.

No, uprkos porazu, Trinkijeri ističe da nije nezadovoljan viđenim:

– Vratili smo se, ali pravimo jako neiskusne greške. Danas su nas Klark, Džekson, Gordić, Ivanović… uvek kaznili. Da bismo dobijali ovakve utakmice, jasno je da moramo manje da grešimo.

Što se tiče načina na koji se ekipa ponaša pod njegovim vođstvom, Trinkijeri ističe da nije nezadovoljan uprkos drugom vezanom porazu, nakon neuspeha u Rusiji protiv Zenita:

– Mislim da idemo u pravom smeru. Fali nam još malo koncentracije i malo strpljenja. Danas smo igrali protiv evroligaša, koji je „ubio“ Baskoniju pre tri dana. Žao mi je jer smo mogli da pobedimo, ali nisam razočaran, dodao je Italijan.

Košarkaše Partizana u narednom kolu ABA lige očekuje „večiti derbi“ protiv Crvene zvezde, do sad jedine neporažene ekipe u ABA ligi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter