3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PEKOVIĆ OPROSTIO DUGOVANJA PARTIZANU – OSTOJA: Dokazao je koliko mu klub znači, srdačno mu se zahvaljujem

Objavljeno: 15.11.18 u 14:55

Dobre vesti stigle su danas kako za navijače, tako i za upravu Partizana, kada je u pitanju finanskijska situacija u crno-belom taboru.

Nekadašnja NBA zvezda, ali i as i bivši predsednik Partizana, Nikola Peković, odlučio je da oprosti sva dugovanja koja su crno-beli prema njemu imali.

Nekadašnji centar ovog kluba na mesto predsednika stigao je krajem 2015. godine, a od tada na razne načine on je ulagao novac u klub. Ipak, nakon svega Peković je odlučio da se odrekne svojih potraživanja, u kortist kluba u kojem je stekao punu afirmaciju.

– I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je privržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da danas značajno manje dugujemo. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača, rekao je predsednik kluba Ostoja Mijailović za zvanični sajt.

Nikola Peković dres Partizana nosio je od 2005. do 2008. godine, kada je bio i MVP regioalne lige, a u klub se vratio 2011. godine.

0
0

3 Komentara

  1. Doveli su te u Partizan da oteras DV. Radio si protiv KK Partizan po nalogu drugih. Koliko si se puta pojavio u prostorijama kluba? Sada se odrices „potrazivanja“ koja ne postoje jer si ti svoje odradio i naplatio. Samo slep moze da veruje u ovo spinovanje javnosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. PEKOVICU LJUDINO!!!SVAKA
    TI CAST. DOKAZAO SI DA SI
    JEDAN OD NAJVECIH
    PARTIZANOVACA. MADA I
    RANIJE SE ZNALO!!! BRAVO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter