1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Utakmica protiv Monaka bila je za sve koji ne vole Zvezdu

Objavljeno: 15.11.18 u 19:07

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda izneo je danas svoj viđenje utakmice koju su crveno-beli odigrali protiv Monaka.

Ekipa Milana Tomića sinoć je u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ poražen od francuskog predstavnika u sedmom kolu grupe A Evrokupa, rezultatom 75:91.

Čelnik kluba sa Malog Kalemegdana govorio je danas o brojnim temama, a dotakao se i sinoćnjeg ubedljivog poraza.

– Odigrali smo jedu jako lošu utakmicu. Izgubili smo, ali to nije kraj sveta. Nije mi jasno da novine danas Zvezdin poraz karakterišu kao katastrofu, potop, brodolom,… Crvena zvezda je jedini tim u regionalnoj ABA ligi koji je bez poraza u sedam mečeva. U Evrokupu imamo skor od četiri pobede i tri poraza i siguran sam da ćemo proći u narednu fazu. Jednostavno svi u klubu moraju da rade više i bolje i da se usresrede na ono što nas očekuje. U sportu se i porazi događaju. Mi smo jako ušli u sezonu koja je izuzetno dugačka, pa su i variranja u formi sasvim normalna pojava, rekao je on.

Na konstataciju novianra da su mnogi dočekali sa radošću poraz crveno-belih, on je poručio:

– Protiv Monaka smo odigrali utakmicu za sve one koji ne vole Crvenu zvezdu, rekao je Čović.

FOTO: STARSPORT

U subotu od 19 sati košarkaši Crvene zvezde na svom terenu dočekaće Mornar, u osmom kolu ABA lige, dok će narednog utorka od 20 časova gostovati Andori u sklopu Evrokupa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter