0
Evrokup

BEOGRAD,SRBIJA,JELEN SUPER LIGA,RAD-FK PARTIZAN,PETAR SKULETIC FOTO_MIROSLAV TODOROVIC

EVROKUP: Iznenađenje u Partizanovoj grupi, Trento bolji od Asvela!

Objavljeno: 13.11.18 u 22:36

Veoma neizvestan meč igrao se u ‘BLM grup’ areni.

Trento je rezultatom 79:77 porazio Asvel.

Gotovo ceo meč je protekao bez značajnijih serija na obe strane, rezultat je uglavnom bio izjednačen pogotovo kada je reč o prvom poluvremenu. Na startu drugog je Trento stigao do blage prednosti koja je italijanskoj ekipi i donela pobedu na kraju.

Zahvaljujući pogođenom šutu za tri Slotera, Asvel je prišao na samo jedan poen razlike na 29 sekundi do kraja. Francuski tim je puno koštao ofanzivni skok Flakadorija nakon promašene trojke Krafta. Dijego Flakadori je potom fauliran od strane Kalnietisa, ali je do kraja utakmice ostalo još samo šest sekundi.

Pomeunti košarkaš je pogodio jedno od dva bacanja, a na tri sekunde do kraja meča je fauliran Sloter koji je ubacio jedno od dva bacanja, što je značilo i poraz Asvela od Trenta.

Trento je ovako stigao do tek druge pobede u takmičenju, dok je drugi poraz u Partizanovoj C grupi upisao Asvel čiji bi skor sutra mogla da izjednači Valensija ako bi porazila Turk Telekom.

Večeras su odigrane još dve utakmice u Evrokupu, zahvaljujući odličnoj rol Erika Mekaluma koji je ubacio 26 poena, Uniks je sa 87:81 savladao Ritas, dok je Tofaš na gostovanju slavio sa 87:77 protiv Arke.

EVROKUP, 7. kolo:

Grupa A:

Sreda:

18.00 Galatasaraj – Ulm
19.00 Crvena zvezda – Monako
20.30 Breša – Andora

Grupa B

Utorak:

Arka – Tofaš 77:87

Sreda:

20.00 Alba – Cedevita
20.45 Limož – Lokomotiva Kuban

Grupa C

Utorak:

Trento – Asvel 79:77

Sreda:

18.00 Zenit – Partizan
20.45 Valensija – Turk Telekom

Grupa D

Utorak:

Ritas – Uniks 81:87

Sreda:

19.00 Frankfurt – Unikaha
19.00 Mornar – Torino

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter