0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / KK Budućnost Voli

NESLAVAN ZAVRŠETAK: Džikić blizu odlaska iz Podgorice?

Objavljeno: 11.11.18 u 12:22

Kada je Budućnost pobedom u seriji finala ABA lige nad Crvenom zvezdom obezbedila plasman u Evroligu, Podgoricu je zahvatila eurofija. Sedam meseci kasnije, od euforije nema ni tragova, a rastanak kluba i trenera koji je u Podgoricu doneo elitno takmičenje je sve bliži.

Očekivanja su bila velika, dovedeni su košarkaši od kojih su navijači očekivali da u prvoj sezoni Evrolige nakon 16 godina naprave ozbiljan rezultat, ali je realnost takva da je sezona otvorena serijom od šest poraza, pa su Podgoričani jedini tim bez pobede. 

Ni u ABA ligi ne blistaju, dva poraza u šest kola i četvrto mesto iza Crvene zvezde, Mega Bemaksa i Partizana naterali su čelnike kluba da razmišljaju o promenama. 

No, prvi je prema navodima crnogorskih medija „nogu povukao“ Aleksandar Džikić, ali je predsednik kluba Dragan Bokan odbio ostavku.  

Budućnost večeras igra protiv Mornara, i jednoj i drugoj ekipi je pobeda imperativ, a u slučaju neuspeha u Baru Džikić će skoro sigurno napustiti Podgoricu. 

– Utakmica je vrlo bitna i za jedne i za druge i predstavlja više od nekih drugih duela. Moramo da zaustavimo njihovu otvorenu igru. Nismo u dobroj situaciji, ali moramo da se borimo, rekao je on pred meč koji počinje u 19 časova.

Kao moguće zamene spominju se Saša Obradović, Aleksandar Đorđević, Velimir Perasović, Jasmin Repeša…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter