0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

MILOJEVIĆ I MARJANOVIĆ: Izvukli smo pouke nakon Partizana – idemo u Zadar na pobedu

Objavljeno: 08.11.18 u 10:16

Košarkaši Mega Bemaxa u petak nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 7. kola takmičenja gostovati u Zadru.

Izabranici trenera Dejana Milojevića će u dvorani ‘Krešimir Ćosić’ će imati priliku da se bore za 6. pobedu u sezoni i tako sačuvaju mesto u samom vrhu tabele.

Trener Mega Bemaxa na meču protiv Zadra neće moći da računa na povređenog Branislava Ratkovicu, a on je istakao da bi pobeda puno značila za samopouzdanje njegove mlade ekipe:

– Nemamo vremena da se osvrćemo na meč sa Partizanom pošto nas u petak očekuje teško gostovanje protiv Zadra koji je posle četiri poraza na startu vezao dve pobede na gostovanjima, protiv Partizana i Krke. Jako je bitno da u utakmicu sa Zadrom uđemo sa pravom energijom i agresivnom odbranom. Ukoliko nametnemo našu igru, verujem da možemo do pobede koja bi puno značila za samopouzdanje moje mlade ekipe, rekao je Milojević.

FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Igrač Mege Andrija Marjanović je istakao da će meč protiv Zadra biti pravi test za mladu ekipu iz Sremske Mitrovice.

– U ovaj meč trebamo da uđemo najjače do sad, da odreagujemo i izvučemo pouke iz prvog poraza u ligi i ponovo se vratimo na pobednicki kolosek. Od starta ćemo se truditi da nametnemo naš ritam i energiju. Zadar je odlična ekipa i mislim da će to biti pravi test za našu mladu ekipu, ali uz našu brzu igru i agresivnu odbranu, verujem da možemo da dođemo do novog trijumfa, izjavio je Marjanović.

Utakmica 7. kola ABA lige između Zadra i Mega Bemaxa je zakazana za petak od 20 časova u dvorani ‘Krešimir Ćosić’ u Zadru, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter