0
Evrokup

FOTO: PRINTSCREEN

ON ZAKUCAVA KAO BOBI I JOKIĆ: Podržimo srpkog basketaša u glasanju FIBA-e za najspektakularniji potez (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.18 u 12:34

Iako Srbija važi za zamlju košarke, domaći timovi su veoma dobri i u basketu 3×3, sportu gde postižu zapažene rezultate.

Na kraju svake sezone FIBA organizuje izbor za ‘najspektakularnijeg igrača’ završnog turnira, a ove godine u konkurenciji je i Srbin.

Ovog puta u pitanju je Nikola Vuković, član ekipe ‘Zemun 3×3’, koja je prošlogodišnji svetski šampion. Zamunci su ove godine zaustavljeni u polufinalu turnira u Pekingu, ali je član njihovog tima u konkurenciji za ‘najspektakularnijeg igrača’. Ovi momci su ime svoje države proslavili na turnirima širom planete, a sada je došao red da pomognemo našem basketašu da dođe do ovog ‘laskavog’ priznanja. Ukoliko želite da glasate za Nikolu, to možete učiniti ‘lajkovanjem’ ovog video snimka na Jutjubu i tako podržati srpskog basketaša u borbi za ovo priznanje:

(VIDEO:YouTube/FIBA3x3)

Pored toga što je uspešan basketaš, ovaj momak zajedno sa saigračem iz tima Bogdanom Dragovićem trenutno nosi dres Dunava iz Starih Banovaca, za koji pruža sjajne partije u Košarkaškoj ligi Srbije. Ekipa Zemuna koju pored pomenutog dvojca čine  Marko Dugošija i Lazar Rašić, a povremeno i Dejan Pejić i Nikola Kovačević prošle godine je osvojila završni turnir koji se organizuje ‘pod kapom’ FIBA-a. Ovaj, sve popularniji sport naći će se na spisku igara na predstojećoj Olimpijadi.

FOTO: Koš za sreću/np photo
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter