0
Košarka

FOTO: fiba.com

KONAČNO, OTVORENO: Predsednik KSS o Jokiću – Da ne lažemo jedni druge, dečko nema želju da igra za reprezentaciju

Objavljeno: 05.11.18 u 22:18

Dugo nije bilo trenutno najboljeg srpskog košarkaša u dresu nacionalnog tima.

Razlog tome su sve veće obaveze i zadaci Nikole Jokića kao nosioca franšize Denver Nagetsa u NBA ligi.

Jokiću trenutno reprezentacija nije u prvom planu, a to je na druženju sa studentima u Podgorici i potvrdio Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

– Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju! Da ne lažemo jedni druge, ali to treba on da kaže. Ja bih kao predesednik KSS bio najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može… Prve godine je trebalo da potpiše veliki ugovor i to razumem i podržavam ga. Zašto bi rizikovao egzistencijalno pitanje i to mi je razumljivo. Neki drugi razlozi mi nisu razmljivi. Ja bih voleo i želeo da Nikola bude u timu, ali nisam siguran da on ima volju. Nadam se da grešim. Imamo dva velika takmičenja, Svetsko prvenstvo 2019. i Olimpijske igre 2020. godine i neophodno je da Srbiju predstavlja najbolji tim. Mislim da će sve to sa Jokićem da se prevaziđe i da bude u najboljem redu. Srbija zaslužuje medalju, ima izvrstan tim i bilo bi šteta da do toga ne dođe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter