0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Ovakvu igru Zvezde sam očekivao

Objavljeno: 04.11.18 u 00:18

Trener šampiona Srbije zadovoljan je igrom koju su njegovi puleni prikazali u derbiju kola regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ savladali Cedevitu rezultatom 94:79, a prednost je tokom jednog dela poslednje deonice bila je i 23 poena, ali je na kraju ona bila umanjena.

Ekipa Milana Tomića nakon poraza Mege od Partizana ostala je jedina ekipa sa svim pobedama u ABA ligi, a ukupno u sezoni jedino je od njih bila bolja italijanska Breša u Evrokupu.

– Mislim da smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu, isključujući poslednjih pet minuta kada je bilo dosta nervoze. To je isto deo košarke i igrači nekada ne mogu svoje emocije da suzdrže. Odigrali smo onako kako sam očekivao, svih 40 minuta i sada se pripremamo za naredne utakmice, kazao je Tomić nakon utakmice.

FOTO: STARSPORT

Trener gostujuće ekipe nakon meča izjavio je da Crvena zvezda zasluženo ubedljivo slavila.

– Mislim da se nema šta previše pričati. Crvena zvezda je kontrolisala igru od početku i razlika je tokom utakmice rasla. Mislim da je za nas dobrih 15 poena razlike jer je više išlo ka 30 nego prema ovih 15. Mi nismo u zavidnoj situaciji, ali i meni kao treneru i igračima mora da bude stalo da ličimo na ekipu. Danas to nije bio slučaj. Nismo bili čvrsti, razgovarali smo sa sudijama… Mislim da je puno posla pred nama i ne očekujem lagan period, poručio je Slaven Rimac.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter