Andrea Trinkijeri je na današnjoj promociji izjavio da mu je čast što ima ulogu koju su nekada obavljali profesor Aleksandar Nikolić, Željko Obradović i Dule Vujošević.

A večeras se oglasio i poznati trener čiju Italijan ima punu podršku.


Reči hvale na račun Trinkijerija uputio je Vujošević koji je u intervjuu za Sport klub izjavio kako je Partizan konačno doveo odgovarajućeg trenera.

– Imam veoma lepo mišljenje o njemu i kao treneru i kao čoveku. Činjenica je da je Partizan klub sa velikom tradiciijom, ali ako može na taj način da se meri rejting kluba i rejting Trinkijerija kao trenera, sigurno je u ovom momentu veći rejting Trinkijerija. U tom smislu je i hrabar njegov potez da dođe u Beograd i u Partizan. Naravno, želim mu sve najbolje. Partizan je klub velike tradicije, a tradicija je lepota koja se čuva. Siguran sam da će on da je odbrani, sačuva i nadgradi, rekao je Dule za Sport klub.

Bivši trener Partizana je naglasio da bez obzira na situaciju u kojoj se trenutno nalazi sa crno-belima, želi da na bilo koji način pruži podršku italijanskom strategu, ukoliko mu to bude bilo potrebno.

– Njemu pomoć ne treba, ali ako bude potrebna, naravno biću mu na raspolaganju u bilo kom smislu. Smatram i da ovakav doček sa moje strane i izjave dovoljno govore. Bez obzira na određene situacije moj glas ima težinu i čuje se kod najvećeg brojka navijača Partizana. Svesno ih trošim, ne u prazno, smatrajući da se konačno uradio jedan normalan potez, izjavio je Vujošević.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.