0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

NIJE KAO ATAMAN: Gospodska izjava trenera Galatasaraja o smrti Marka Ivkovića

Objavljeno: 30.10.18 u 22:03

Ertugul Erdogan je u Beogradu, posle poraza Galatasaraja od Crvene zvezde, poručio da je ubistvo Marka Ivkovića bio veliki udarac na celokupnu evropsku košarku.

Crvena zvezda je deklasirala turskog rivala sa 30 poena razlike (87:57), a trener Galate je posle meča rekao da je ovo bila jedna od najlošijih predstava njegovog tima u ovoj sezoni

– Počeli smo jako loše, posle toga nismo bili konkurentni. Odbrambeno nismo nikako reagovali. Čak ni u situacijama jedan na jedan. Takođe, i građenje koša nam je bilo problem. A sada druge strane napadački nismo imali rešenje. Igrali smo u žurbi, neorgan izovano, nismo želeli da delimo loptu. Protiv Zvezde morate da igrate mnogo bolje u Beogradu. Ovo je dobra škola evropske košarke, jer smo imali tri igrača koja su došla sa drugog kontinenta – poručio je Erdogan.

Zatim je dobio pitanje da li je upućen šta se desilo ispred dvorane ‘Abdi Ipekči’ pre četiri godine, kada je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković Jagoda, Erdogan je odgovorio da to nije uticalo na njegove igrače za ovaj meč, ali da jeste na celokupnu evropsku košarku.

– Žao mi je što se desilo u prošlosti. To je bio težak udarac za evropsku košarku. Međutim, vi u Beogradu uvek igrate pod pritiskom. Nismo uneli neizvesnost u utakmicu, pa su navijači mogli da slave. Zvezda je favorit u ovoj grupi i oni rastu iz utakmice u utakmicu – podvukao je Erdogan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter