3
Košarka

NEVIĐENA ISPALA: Gagi Milosavljević nije dobro razumeo akciju, pa se izblamirao na zvaničnom Tviteru Endesa lige (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.18 u 23:52

Bivši kapiten Partizana zbog toga je predmet podsmeha na društvenim mrežama.

U Španiji je trenutno vrlo popularan šou ‘Operacija trijumf’, koji je kod nas u regionu pre nekoliko godina okupirao široku javnost.

Košarkaši Unikahe su tim povodom putem zvaničnog Tviter naloga Endesa lige pozvali ljude da glasaju za jednu od učesnica, devojku Martu.

Svaki od igrača je na svom jeziku to učinio, bivši igrač Zvezde Matijas Lesor na francuskom, a naš Dragan Milosavljević na srpskom.

Međutim, jedino srpski reprezentativac i bivši kapiten Partizana nije najbolje shvatio o čemu se zapravo radi ili, što je verovatnije, mu nisu najbolje objasnili.

Popularni ‘Gagi’ je pozvao ljude da glasaju za Martu kako bi otišla na operaciju, očigledno shvativši da je reč o nekoj humanitarnoj akciji, umesto da Marta pobedi u ‘Operaciji trijumf’.

Zbog toga je njegova ‘ispala’ vrlo brzo postala hit i izazvala dosta šaljivih komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte:

0
0

3 Komentara

  1. Ako nije dobro razumeo ne znaci dase izblamirao.Zasto je pogresiti blamaza. Kakvo je to vreme doslo? LJudi jedva cekaju dase nekome podsmevaju,pogotovo oni koji nista u zivotu nisu postigli. Veoma se nadam da ovaj tekst nije serviran na ovaj nacin,samozato sto je momak igrao u KKP.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter