0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Ovog puta ću reći – odigrali smo perfektno!

Objavljeno: 30.10.18 u 21:38

Crvena zvezda je upisala najefikasniji trijumf ove sezone u Evrokupu, a na posebno zadovoljstvo crveno-belih ‘stradao’ je turski Galatasaraj sa 87:57.

Zadovoljstvo nije skrivao ni trener Zvezde Milan Tomić.

– Kontrolisali smo ritam utakmice, odigrali stvarno odlično. To pokazuje statistika u svim kolonama. Učinili smo utakmicu lakom, iako smo igrali protiv odličnog tima – rekao je Tomić u uvodu.

– Mislim da smo u obe strane odigrali odlično, i u odbrani i sa napadačke strane. Hajde da ovog puta kažem – bila je perfektna utakmica, svih 40 minuta.

Jedno od pitanja treneru Zvezde bilo kje i vezano za atmosferu.

– Privilegija je da se doživi i igra u ovakvom ambijentu. Bili su nam i šesti i sedmi igrač, stvarno su nam pomogli večeras

Zvezda jeste odigrala fenomenalno, ali i pored toga Tomić poziva na rad i ispravljanje grešaka, kojih je takođe bilo.

– Ne mogu da kažem da li je najbolja utakmica, ali posle ovakvog meča ćemo videti gde smo grešili. Bitni su detalji, ako hoćemo da stignemo negde na kraju sezone i napravimo uspeh. I posle 30 razlike večeras, moramo da uvidimo naše greške, da se ne opuštamo. Dolazi nam Cedevita i moramo da budemo u fokusu, to kažem i igračima, da svakog dana moraju da rade.

Kada je reč o krajnjem cilju Crvene zvezde u Evrokupu, Tomić nije želeo da se ponavlja.

– Rekao sam to 10 puta do sada, nema potrebe da pričam o tome, znate naš cilj. Idemo utakmicu po utakmicu i moramo da napredujemo iz dana u dan – zaključio je Milan Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter