0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

FLEŠ SA JADRANA: Gruzin najbolji igrač meseca (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.18 u 17:30

ABA liga proglasila je najboljeg igrača ovog takmičenja za mesec oktobar, laskavo priznanje pripalo Gruzinu.

Kada je reč o ekipama onda su Crvena zvezda i Mega Bemaks obeležili mesec oktobar. Oba tima do sada nisu zabeležila nijedan poraz, te ne čudi što je upravo igrač iz jednog od ta dva sastava dobio laskavo priznanje igrača meseca.

Reč je o 19-godišnjem Gogi Bitadzeu iz Mega Bemaksa. Gruzin je izabran za MVP meseca oktobar. On je u proseku beležio 18,2 poena, 8,5 skokova i 2,2 blokade uz indeks korisnosti 22,5.

– Verujem da je tajna našeg uspeha to što smo gladni trijumfa i što imamo takmičarski duh. Radio sam dosta tokom leta i verujem da se to isplatilo. Zadovoljan sam dosadašnjim igrama, ali uvek može bolje – rekao je Bitadze.

Gruzin je istakao da je presrećan zato što igra u Srbiji.

– Izuzetno sam srećan što sam došao ovde. Tu sam već tri godine i svaka od njih je bila veliko iskustvo i mnogo mi je pomogla u napretku. Takođe mi je mnogo značilo i to što sam prošle godine igrao ABA prvenstvo igrača do 19 godina i osvojio svoj prvi MVP trofej u karijeri. To me je podstaklo da radim i treniram još više – zaključio je centar Mega Bemaksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter