0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Galatasaraj ima miks dobrih stranaca i domaćih igrača

Objavljeno: 29.10.18 u 12:57

U utorak će Crvena zvezda u okviru 5. runde Evrokupa dočekati Galatasaraj.

To je ujedno i poslednja utakmica prvog kruga grupne faze evropskog takmičenja.

– Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra mnogo bolj nego što to njeni rezultati trenutno pokazuju. Igru turskog tima kreiraju dobri stranci, Vebster, Herison, Zek August, Slovenac Jaka Klobučar, ali imaju i nekoliko dobrih domaćih igrača koje predvodi bek i kapiten Koksal. Dakle, miks stranih i domaćih, na prvom mestu iskusnih igrača, koji igraju dobru napadačku košarku što govori i podatak od preko 86 ubačenih poena po meču u takmičenjima, Zato moramo da odigramo dobru odbranu, da igramo snažno sa puno energije, čime bi stvorili uslove da dođemo do važne pobede i bodova, izjavio je Milan Tomić, da bi kapiten ekipe, Branko Lazić dodao:

– Ključ dobre utakmice za nas počinje od odbrane. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima odličan napad, koja ubacuje mnogo poena i koja igra mnogo bolje nego što pokazuju njihovi rezultati. U prošlom kolu izgubili su u samom finišu utakmicu od Monaka, i sigurno će reagovati. Sa druge strane, mi želimo novu pobedu, i do nje će nam put biti lakši ako budemo kontrolisali ritam utakmice, i ako budemo igrali kao tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter