5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK PODNEO OSTAVKU: Pozdravio sam se sa igračima!

Objavljeno: 26.10.18 u 23:27

Posle teškog poraza od Zadra, tačnije petog vezanog, Nenad Čanak odlučio je da podnese ostavku.

Šef stručnog štaba crno-belih je istakao da je on jedini koji snosi odgovornost za loše rezultate u poslednje tri nedelje.

– Pozdravio sam se sa igračima. Smatram da sam jedini odgovoran za ovakvu situaciju i pet uzastopnih poraza. Meni je neshvatljivo da ekipa kod kuće gubi 20 razlike od ekipe koja nikog do sada nije pobedila. Jednostavno, teško je nešto promeniti preko noći. Kao neko ko iznad svega voli Partizan, smatram da je bolje da dođe neko drugi, ko će pokušati da izvuče maksimum iz ove ekipe, koja sigurno ima kvalitet i ovo sigurno nije njihovo realno stanje – rekao je Čanak posle meča.

On kaže da će ovim potezom samo pomoći voljenom Partizanu.

– Zato što ne vidim nikakvu reakciju u odnosu na prethodne utakmice. Vreme ide, jednostavno, hoću što ranije da presečem da bih pomogao Partizanu. Mislim da je sada pravi trenutak. Nisam stvarno očekivao da ćemo posle poraza u Novom Mestu i korektne partije protiv Asvela, dobrog treninga, da ćemo ovako izgledati pred našim navijačima. U ovom momentu nemam šta drugo da uradim. Smatram da je ostavka normalan potez – zaključio je Čanak.

0
0

5 Komentara

  1. MNOGO SI ZAKASNIO. TREBAO SI TO URADITI POSLE MORNARA ,OVIM SI UPROPASTISE CELU SEZONU
    ALI BOLJE IKAD NEGO NIKAD
    SAD DA DOVEDU TRANKIERIJA BAR NESTO DA
    SPASEMO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter