2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK NAJAVLJUJE: Pobeda je jedina opcija!

Objavljeno: 25.10.18 u 13:29

Košarkaši Partizana posle četiri vezana poraza u svim takmičenjima, sutra u petom kolu ABA j.t.d. lige dočekuju Zadar u ‘Štark areni’

Partizan je u krizi rezultata, to je jasno. Sa time je saglasan i trener Nenad Čanak koji baš zbog toga pred sutrašnji susret najavljuje pobedu kao jedinu opciju.

– Teška je situacija za nas, ali izlazili smo i iz težih. Zadar je promenio trenera, tako da se u ovom trenutku moramo okrenuti samo sebi i otkloniti nedostatke u igri. U sutrašnjoj utakmici nemamo izbora i jasno je da nam je pobeda jedina opcija – rekao je Čanak za klupski sajt.

Svestan težine ‘moranja’ je i bek šuter crno-belih, Vanja Marinković.

– Pred nama je utakmica u kojoj moramo da pobedimo. Svesni smo da smo sposobni da igramo daleko bolje nego što je to bio slučaj u prethodnih desetak dana i učinićemo sve da to sutra i pokažemo na parketu Arene. Zadar će sigurno ući u meč sa velikom energijom i željom, ali sam ubeđen da ćemo mi tu pobedu želeti više – poručio je Marinković.

Meč se igra sutra od 21 sat, a karte za donji prsten Arene (nivo 200) su puštene danas u prodaju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter