0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ I DAVIDOVAC: Moramo da budemo smireni, imaju veliki motiv da nas pobede

Objavljeno: 23.10.18 u 15:22

Košarkaši Crvene zvezde večeras putuju u Italiju, gde ih sutra očekuje duel četvrtog kola Evrokupa.

Srpski predstavnik na ovo gostovanje ide nakon tri pobede, dok je njih sutrašnji rival zabeležio sva tri poraza na startu.

Pored uloge favorita koju će Crvene zvezda imati sutra protiv Breše, trener Tomić naglašava da njegovi igrači moraju biti oprezni.

– Moramo da budemo potpuno spremni za ovu utamicu, očekuje nas tim koji igra vrlo agresivno na svom terenu, sa druge strane pokušavaju da igraju u tranziciji I kontranapade. Do sada nemaju ni jednu pobedu u Evrokupu, i meč sa Zvezdom je samo jedan dodatni motiv, što znači da I mi moramo da budemo maksimalno oprezni, I da odigramo kvalitetnu utakmicu ali svih 40 minuta, jer 35 neće biti dovoljno.Imaju dosta iskusnih dobrih igrača, dosta energije u tim igračima, I negde bi bilo lakše pripremiti ovu utakmicu da Breša ima skor 3-0. Ovako pritisak je na nama, rekao je on.

Oporavljeni Davidovac naglašava da on i njegovi saigrači moraju biti obazrivi svih 40 minuta.

– Odlazimo u goste ekipe koja ima skor 0-3 i koja će sigurno pokušati da dođedo prve pobede u ovogodišnjem takmičenju na svom parketu. Sa druge strane mi želimo da nastavimo seriju pobeda i naš cilj se zna.Ekipa Breše preti kao tim, najviše u tranziciji, svi trče dobro i šutiraju, i to rade iz svih pozicija, zato moramo da kontrolišemo ritam utakmice svih 40 minuta i to je neki osnovni i primarni cilj za ovaj meč i naš uspeh, poručio je Davidovac.

Utakmica između srpskog i italijanskog predstavnika na programu je sutra od 20.30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter