17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOMBA JE ODJEKNULA: Završena saga oko Stefana Jankovića, na veliku radost navijača Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 22.10.18 u 14:10

Posle višemesečnih spekulacija najveća ‘sapunica’ prethodnog leta napokon je dobila epilog, a Stefan Janković potpisao za novi klub.

Nedavno je na FIBA arbitraži Stefan Janković tražio i dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, a danas konačno sve dogovorio sa Partizanom!

Kako javlja novinar SOS kanala Vladan Tegeltija, bivši član univerziteta Misuri i Havaji je bez obeštećenja potpisao ugovor sa crno-belima, uz informaciju koja bi posebno obradovala navijače Partizana.

Naime, Janković bi već sutra mogao da bude u timu ‘parnog valjka’ u meču četvrtog kola Evrokupa protiv francuskog Asvela.

Podsetimo, Janković je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu uz trogodišnji ugovor, ali je već posle prve sezone tužio crveno-bele zbog neisplaćenih zarada. Par meseci kasnije dobio je arbitražu i postao slobodan igrač.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

17 Komentara

  1. Ne mogu da verujem sve cigančići,na našim vestima u komentarima,toliko ste bre jadni, gadni i zlobni da to stvarno nije normalno,ma crknite bre smradovi jedni da vidite malo kako je bilo,kada nam je ćorava pudlica krala pred potpis naše igrače,ali ovog niko nije ukrao,čovjek sam video da je otišao u stranputicu i sada se vraca na pravi put

    0
    0
    Odgovori
  2. Kome se vi radujete uskorougaseni kao da vam je dosao Navaro …alo decko je zesca indijancuga…potpuno se uklapate jedni sa drugim…isti gubitnicki projjekat…a cu ovoga od gore „pali se masina“ koja bre masina … Vi ????..pa nema vise Ljuce i ostalih sudija pa da osvajate kako vam volja ..proslo vreme sine…sad mi jasemo..a veruj dugo cemo…zato…namazite se..trajace..

    0
    0
    Odgovori
  3. Da je on dobio na arbitraži, ne bi preko Španije dolazio u partizai, već bi bio slobodan u izboru sredine.
    Dakle, prevara igrač u prevara klubu… Zaslužuju jedni druge.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sto bi reko Muta Nikolic „Sta se cudite, Pa sve je to normalno“
    Dodjes, odradis k.rvu i odes, kao i svaki normalan covek.

    0
    0
    Odgovori
  5. haha cuj bomba. decko je pokazo u zvezdi da je slab igrac. odigra jednu i nema ga na 10 utakmica. trebala ga zvezda odmah pustiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter