0
Auto Moto

SPORT NA TV: Dok se ne nastave fudbalska prvenstva, u prvom planu košarka i Evroliga

Objavljeno: 18.10.18 u 08:50

Sportski program koji je pripremljen za današnji dan nije preterano bogat, ali se za svakoga može pronaći nešto.

U centru pažnje su mečevi trećeg kola najjačeg po rangu košarkaškog takmičenja u Evropi, Evrolige.

Košarkaši CSKA iz Moskve i Darušafake na teren će izaći od 19 sati, dok će ‘puleni’ Svetislava Pešića i bivšeg trenera Crvene zvedze Dejana Radonjića dva sata kasnije na teren, a prenos je na prvom kanalu Sport kluba. Od 20 časova drugi program ove televizije prenosiće meč iz Podgorice gde će se sastati Budućnost i Makabi iz Tel Aviva.

Pored košarke, tu su i prenosi hokeja nešto posle 2 sata nakon ponoći sastaće se u sklopu NHL lige Arizona i Denver, prenos je na prvom kanalu Sport kluba, a na trećem kanalu pomenute televizije biće prenošen duel KHL lige između SKA i Dinama iz Moskve, prenos je od 18.30 sati, dok od tri sata posle ponoći možete pratiti Moto GP trening iz Japana.

Televizija Arena sport na prvom kanalu od 20 sati prenosi duel Kupa Španije između Raja i Sporting Hihona, a od 19 časova na drugom kanalu je prenos Bokserske lige Srbije između Valjeva i Loznice, što je i svojevrsni veliki povratak ovog takmičenja.

Evo i kompletnih TV programa za danas:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter