0
Evroliga

FOTO: Euroleague

NAKON ODLIČNE PARTIJE: Srpski centar MVP drugog kola Evrolige

Objavljeno: 18.10.18 u 11:35

Srpski košarkaš podeliće ovo laskavo prizanje sa Entonijem Rendolfom.

Odlično izdanje nekadašnjeg košarkaša Partizana u Vitoriji donelo mu je titulu najkorisnijeg u drugom kolu ovog takmičenja.

Nikola Milutinov i Amerikanac koji brani boje reprezentacije Slovenije Entoni Rendolf bili su najbolji u drugom kolu Evrolige, ostvarivši identičan indeks – 33. Milutinov je na meču protiv Baskonije zabeležio 23 poena, uz 11 skokova, a šut iz igre bio mu je 9/13 za pola časa provedenih na parketu. Igrač Reala iz Madrida je protiv Armanija zabeležio 25 poena i 11 skokova uz šut 8/11, a na trećem mestu našao se još jedan igrač Reala Fakundo Kampaco.

Nakon odlična utakmice srpski centar poželeo je da se još jednom vrati u Baskiju ove sezone, jer je Vitorija domaćin fajnl-fora Evrolige.

– Veoma je teško igrati ovde i zato je ovo velika pobeda. Dao sam sve od sebe da pomognem timu, kako u napadu, tako i u odbrani. Imali smo sjajne pripreme, odlično radili i rezultat se vidi. Želimo da se vratimo u Vitoriju kada bude F4. Ali idemo korak po korak, poručio je Milutinov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter