0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Svetislav Pešić srušio svoj bivši klub i Dejana Radonjića

Objavljeno: 18.10.18 u 22:51

Barselona je u ‘Blaugrani’ savladala minhenski Bajern rezultatom 83:73.

Ovaj meč bio je interesantan jer su se ukrstili bivši treneri Crvene zvezde, Svetislav Pešić na klupi Barselone protiv Dejana Radonjića koji predvodi Bajern Minhen, upravo bivši klub popularnog ‘Karija’.

Takođe, u nemačkom timu igraju čak trojica srpskih igrača – Stefan Jović,Vladimir Lučić i Nemanja Dangubić, ali se sa ovog gostovanja ipak vraćaju sa časnim porazom.

Barselona je u prvoj četvrtini stekla ključnu prednost koju je do kraja meča, kroz tri preostale deonice bez većih problema održavala. U tih prvih 10 minuta su zatrpali koš tima Dejana Radonjića, što svakako nije odlika ekipa koje on trenira.

Drugo poluvreme Bajern je dobro otvorio i izvršio pritisak na domaćina, ali su propustili svaku priliku koju su imali, čak i u nekoliko kontranapada, kada im je lopta neshvatljivo bežala u aut.

Na drugoj strani, Barsa je to kaznila svaki put kada su se Bavarci približili i na kraju trojkom Kjurika – njegovim prvim poenima na meču – završila posao.

Na kraju je najefikasniji bio centar Katalonaca Ante Tomić, strelac 18 poena, 15 je imao Kris Singlton, 12 Kevin Pangos, 11 Jaka Blažič, a 10 je ubacio Pjer Oriola.

U poraženom sastavu Maodo Lo je imao 16, Vlada Lučić 12, Danilo Bartel 11, a Stefan Jović i Nemanja Dangubić su imali po tri postignuta poena.

Evroliga, 3. kolo:

Četvrtak

CSKA Moskva – Darušafaka 79:75
Budućnost – Makabi Tel Aviv 68:78
Panatinaikos – Gran Kanarija 102:87
Barselona – Bajern Minhen 83:73

Petak

19.00 Himki – Anadolu Efes
19.45 Žalgiris – Fenerbahče
20.00 Olimpijakos – Armani Milano
21.00 Real Madrid – Baskonija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter