0
Košarka

FOTO: Printscreen

POČELO JE: NBA sezona startovala rafalom Karija i ubedljivim trijumfom Bostona

Objavljeno: 17.10.18 u 09:12

U prva dva meča nove NBA sezone videli smo dve pobede domaćina – Bostona protiv Filadelfije i Golden Stejta protiv Oklahome.

Na Istoku smo gledali prošlogodišnje polufinale konferencije i noćašnji duel dobio je ponovo Boston, i to ubedljivo sa 105:87. Seltiksi su nešto lošije krenuli, uz dosta problema sa šutom, ali je serija u drugom poluvremenu rešila meč jer su stigli do plus 18.

Na kraju meča najbolji je bio Džejson Tejtum sa 23, Markus Moris 16, dok je za Filadelfiju 23 imao Džoel Embid, a Ben Simons je ubacio 19 poena i 15 skokova. U taboru gostiju startovao je prvi pik sa drafta prošle godine Markel Fulc, ali je meč završio samo sa pet poena.

Derbi je igran i na zapadu, a tamo je Oklahoma pružila snažan otpor šampionu, ali je na kraju ipak pala rezultatom 108:100 od rafala Stefona Karija.

Plejmejker Golden Stejta je ubacio 32 poena, imao osam skokova i devet asistencija. Nije vredela ni dobra odbrana na Kleju Tompsonu i Kevinu Durentu koji su kombinovali šutirali za tri poena jedan od 13.

REZULTATI

Boston – Filadelfija 105:87
Golden Stejt – Oklahoma 108:100

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter