2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga /Mornar / Media Pro

NENAD ČANAK: Previše energije smo potrošili jureći rezultat, dok su oni pogađali nemoguće trojke

Objavljeno: 14.10.18 u 20:26

Crno-beli su na gostovanju u trećem kolu regionalne ABA lige poraženi od ekipe Mornara rezultatom 97:94, što je ujedno i njihov prvi poraz u ovom takmičenju.

Trener Partizana Nenad Čanak naglasio je nakon meča da je njegova ekipa odigrala lošu odbranu na protivničkim šuterima i da je to uslovilo nastavak meča.

To je ujedno i bio razlog zbog kog su po njegovom mišljenju igrači koje vodi morali previše energije da potroše jureći rezultatski zaostatak tokom čitavog meča.

– Znali smo da će biti teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo dovoljno pazili šutere Mornara, poremetio nas je Uroš Luković sa dve-tri rampe, na šta smo bili spremni, ali je psihologija bila prisutna, rekao je on na konferenciji za medije.

Ipak na kraju njegova ekipa mogla je da izjednači rezultat, da je Markus Pejdž pogodio za tri.

– U drugom poluvremenu je mnogo energije potrošeno, nismo odustajali do poslednjeg momenta, ali jednostavno pamet nije u nekim situacijama bila proporcionalna toj energiji. Prodate dve-tri lopte u čistim kontranapadima, prilikom skinutih lopti ispod našeg koša… I onda kada se na to doveže Mornar koji je šutirao izvanredno, pogotovo Vranješ, ne znam koja je trojka bila teža od koje, nismo mogli da ne izgubimo utakmicu, zaključio je Čanak.

0
0

2 Komentara

  1. PA TI UVEK JURIS REZULTAT
    POSTAVI TAKTIKU I IGRU
    DA NEKO NAS JURI. VIDI SE
    DA NISI ZREO ZA PARTIZAN.
    NEMOJ DA GLUMIS DJUKICA.
    SKLONI SE POKAZI NEGDE REZULTAT PA IZVOLI. OVO
    NIJE POLIGON ZA OBUKU
    AMATERA I POCETNIKA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter