1
Evrokup

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Olimpija Laktasi, 06.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČANAK: Svesni smo snage Zenita, PECARSKI: Pobeda bi nam donela mnogo

Objavljeno: 08.10.18 u 14:19

U subotu je Partizan odigrao prvi meč pred svojim navijačima u ABA ligi, a sada će i u Evrokupu.

Rival je ekipe ruskog Zenita u drugoj rundi evropskog takmičenja.

Crno-beli su takmičenje na Jadranu počeli sa dve pobede, dok su znatno lošiju igru pokazali protiv Trenta u Evrokupu gde su pretrpeli prvi i jedini poraz nakon ABA Superkupa.

– Zenit je ekipa koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster. Mi smo svesni njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu uči bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće, pred našim navijačima i da ćemo dati sve od sebe da ispariramo Zenitu i da pokušamo da ih iznenadimo, istakao je Nenad Čanak, da bi se nadovezao Marko Pecarski:

– Ulazimo u utakmicu svesni da moramo odigrati najbolje do sada kako bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u sutrašnjem meču mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter