0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VOZAČ GSP-A ODUŠEVIO NAVIJAČE PARTIZANA: Ovako izgleda kada se sa razglasa autobusa zaori čuvena navijačka pesma (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.18 u 20:54

Vrlo malo vremena ostalo je do početka meča drugog kola ABA lige između Partizana i Olimpije.Ovo je ujedno i prva utakmica koju crno-beli igraju na svom parketu, u hali ‘Aleksandar Nikolić’ u novoj sezoni.

Ovu utakmicu ekipa Nenada Čanka dočekuje nakon pobede na premijeri u regionalnom takmičenju i poraza na otvaranju Evrokupa protiv Trenta. Kao i svake godine kada igraju pred svojom publikom Veličković i družina imaju veliki broj svojih navijača uz sebe, a godinama unazad Partizanove utakmice su jedne od najposećenijih u takmičenju.

Tako će biti i večeras, a mi smo dobili jedan veoma zanimljiv snimak koji je nastao neposredno pre meča. Naime grupu navijača koja se uputila ka hali oduševio je vozač javnog gradskog prevoza koji je sa razglasa pustio njima dobro znanu pesmu. Potom su svi zapevali ‘Da volim crno-bele’, a kako je to izgledalo vidite sami:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter