0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI PRED DERBI NA JADRANU: Zvezda bez plejmejkera ide u Podgoricu?

Objavljeno: 06.10.18 u 16:01

Velike probleme ima trener Crvene zvezde Milan Tomić pred derbi 2. kola ABA lige sa ekipom Budućnosti u Podgorici u nedelju od 19 časova.

Crveno-beli u Moraču idu veoma oslabljeni. Prvi organizator igre Džo Regland se razboleo. On je juče imao visoku temperaturu i veliko je pitanje može li se računati sutra na Amerikanca. Evo šta je rekao šef stručnog štaba crveno-belih.

– Prvi veliki derbi regionalne lige koji stiže prerano protiv evroligaškog protivnika. Bez obzira što smo već rekli da oćemo i da nam je cilj da napredujemo iz dana u dan i budemo što bolji, mi na ovoj utakmici moramo da budemo tim više nego na bilo kojoj drugoj. Sigurno da je Budućnost favorit, ali daćemo sve od sebe da odigramo kvalitetnu utakmicu. Putujemo sa 14 igrača, iz razloga što jer Džo Regland u petak imao visoku temperaturu i nije trenirao – rekao je Tomić.

FOTO: STARSPORT

Ulogu favorita kapiten Branko Lazić dao je Podgoričanima.

– Ovo je nova utakmica i nova priča. Budućnost ima ulogu favorita, igraće pred svojim navijačima. Mi sa druge strane želimo i moramo da budemo skoncentrisani da odigramo dobru utakmicu i to kao tim čemu stremimo kroz svaki trening. Mali hendikep predstavlja i to što je naš plejmejker Regland pod temperaturom, ali putujemo u Podgoricu sa željom da odigramo kao ekipa, tim, čvrsto, skoncentrisano i kvalitetno – istakao je Branko Lazić.

Posle meča sa Podgoričanima, Zvezda u sredu putuje u Monte Karlo gde je čeka duel sa Monakom u Evrokupu. Videćemo da li će tada Regland biti spreman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter