Ekipa Partizana danas se nakon prvog kola i gostovanja, potom debija u Evrokupu, vratila obavezama u regionalnom takmičenju i to pred svojim navijačima.

Večerašnji rival crno-belih u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ bila je Petrol Olimpija, a domaća ekipa slavila je rezultatom 82:79.


Kao i u ranijim sezonama kada Partizan igra svoje mečeve u nekadašnjem Pioniru mesta u dvorani dobrano su popunjena, a tako je bilo i večeras. Ekipa Nenada Čanka imala je fantastičnu podršku, skoro sva mesta bila su popunjena, a navijači su čak i autobusu pre meča napravili sjajnu atmosferu.

Međutim nekoliko dana pre ovog meča veliku pažnju javnsoti privukla je svađa legendarnog trenera Duška Vujoševića i vođe navijača Miloša Radisavljevića, a sve to desilo se na promociji knjige ‘Crno-bela ideologija’, povodom 73. rođendana JSD Partizan. Optuživali su jedan drugog tada trener i navijač, ali sada deluje da je nesporazum izglađen između njih dvojce, jer je upravo popularni Kimi na večerašnjoj utakmici poveo skandiranje nekadašnjem treneru crno-belih, što se može videti na snimku:

(VIDEO:YouTube/ HOT SPORT)