Tokom proslave 73. rođendana u Domu vojske u Beogradu, na mestu gde je i osnovano JSD Partizan, došlo je do sukoba između bivšeg trenera Košarkaškog kluba i vođe jedne od frakcija Grobara.

Tokom lepe večeri u čast Sportskog društva Partizan i ujedno promocije knjige ‘Crno-bela ideologija’, legendarni trener crno-belih i bivši vođa južne tribine ušli su u sukob zbog nekih ranijih, ne tako lepih dana iz istorije KK Partizan.


– Bolje da ne pričamo o navijačima, Dule, majke mi moje – hteo je u startu sve da prekine Kimi Radisavljević, ali je Dule insistirao.

Vođa navijača je nešto kasnije rekao da ima šta da doda, ali da to želi nasamo sa Vujoševićem, a da sada pred ljudima želi da priča samo o Partizanu i lepim stvarima, na šta je trener odgovorio:

– Čekaj, jel treba da pričam ljudima da su uzimane pare od igrača, nemoj da za**bavaš – bez dlake na jeziku odbrusio je Vujošević.

Zatim je Radisavljević odgovorio.

– Uzimane su pare, ceo život su uzimane pare, svi Grobari tamo što su dolazili su uzimali pare, to ništa nije sporno, to se zna, to niko ne krije. Koje su pare uzimali? Koliko? Uzimali da vade drugove iz zatvora, da plaćaju kazne…

Zatim i nastavio:

– Ali mnogo je važno što si ti dao legitimitet ovima što su uzurpirali tribinu, isti su tebi zaboli nož u leđa i učestvovali u tvom teranju iz kluba. A mi smo ocrnjeni u  javnosti. Da tebe nije bilo oni se ne bi probili kako su se probili. Mene si lično mnogo razočarao, znaju svi priču i šta se desilo, ja te branim i pevaćemo uvek “Dule”, ali mnogo veliku stvar si uradio što si dao legimitimitet tom Vučku – rekao je Kimi misleći na jednog od sadašnjih vođa navijača.

Ovde pogledajte ceo razgovor:

(Izvor: youtube / La Haine)