2
Košarka

FOTO:STARSPORT

VRAĆA SE KOŠARCI: Ništa od srpske košarke – Milica Dabović karijeru nastavlja u Albaniji

Objavljeno: 04.10.18 u 20:20

Nekadašnji kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije objavila je da će se, posle porođaja, vratiti košarci i to u dresu albanskog Fljamurtarija.

Dve godine je Milica Dabović pauzirala zbog trudnoće, a sada je odlučila da ipak nastavi sa aktivnim igranjem košarke. Bivša reprezentativka, pokušala je da se vrati u srpsku košarku, što joj nije uspelo, pa će se obresti u komšiluku.

Ona je u intervjuu za magazin ‘Glorija’ objavila da je potpisala ugovor sa Fljamurtarijem i da se sprema za selidbu u Albaniju.

– Selim se u Valonu, jer sam potpisala ugovor sa jednim od najboljih košarkaških klubova Albanije, Fljamurtarijem. Ljudi su me prihvatili raširenih ruku i jedva čekam da postanem deo njihovog tima. Veoma sam srećna što ću ponovo igrati – rekla je Milica Dabović.

Takođe je u tom intervjuu pričala o reprezentaciji i želji da se vrati, ali selektor Marina Maljković nije želela da je vrati u nacionalni tim.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter