0
Evrokup

ČANAK: Finiš prvog poluvremena i nesportske razlog su poraza; NIKOLIĆ: Moramo da igramo pametnije

Objavljeno: 04.10.18 u 00:22

Ekipa Partizana poražena je na prvoj utakmici nove sezone drugog po rangu takmičenja u Evropi.

Nije naš predstavnik uspeo da savlada ekipu Trenta.

Trener crno-belih smatra da su neiskorišćene šanse pri kraju prvog dela utakmice, kao i nesportske lične greške Gagića u finišu uticale na rezultat ove utakmice.

– Odigrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli da završimo taj period igre sa rezultatom koji smo zaslužili. Imali smo nekoliko veoma loših odluka u napadu tokom poslednjih dva minuta i ekipa Trenta je uspela da izjednači. U drugom poluvremenu smo ostali bez Gagića zbog dve nesportske greške, nismo imali unutršnju igru, domaći tim je preuzeo kontrolu i priveo utakmicu kraju, rekao je Čanak nakon meča.

Plejmejker ove ekipe, Aleksej Nikolić smatra da Partizan mora da igra bolje u nastavku.

– Mislim da smo počeli utakmicu prilično dobro, energično, igrali smo na pravi način, kao što smo se i dogovorili pre meča. Učinili smo ofanzivno i defanzivno sve ono što smo rekli u svlačionici. Onda nam je pala energija, propustili smo nekoliko detalja i oni su se vratili u igru. Nismo uspeli da to ispravimo, ali ako ništa drugo, borili smo se do kraja. Moramo da budemo pametniji kako bismo dobili ovakve utakmice. Prva je utakmica, vraćamo se u salu da vredno treniramo i gledamo napred, zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter