12
AdmiralBet ABA Liga

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Sprema se detonacija – Partizan dovodi ‘ubicu’ na poziciji beka! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.18 u 18:45

Partizan je dobro otvorio sezonu na Jadranu, ali neće oklevati da dodatno pojača tim koji se još uigrava.

Nakon dobrog leta, zadržanih nekoliko mladih igrača i pojačanim timom sa par stranaca i povratnika u srpsku košarku, tim Nenada Čanka delovao je dobro i u Laktašima u ABA Superkupu i u prvom kolu ABA j.t.d. lige kada je poražena Cedevita u Zagrebu.

Međutim, na pomolu je prava ‘bomba’ koja bi odjeknula u Humskoj, a i šire. Kako saznaje HotSport, Partizan pregovara sa Mani Herisom iz atinskog AEK-a!

Radi se o beku šuteru koji je prošle sezone bio MVP FIBA Lige šampiona i koji ima ‘ubilački’ instinkt kada napada protivnički obruč.

Odlikuje ga fantastičan šut, čak i preko ruke, kao i preuzimanje odgovornosti u neizvesnim završnicama. Heris bi, reklo bi se, bio pun pogodak za Partizan.

(Izvor: youtube / SEBHL)

(Izvor: youtube / Eurohoops TV)

(Izvor: youtube / Basketball Champions League)

Saznajemo i da je spremna i zamena ukoliko  pregovori sa njim propadnu. U pitanju je De Von Akon Pursel iz Denvera, koji je prošle sezone bio MVP FIBA Evrokupa. Međutim, Heris je za sada prva opcija za crno-bele.

Na tragu informacije – Mirko Marković

0
0

12 Komentara

  1. Grb ste prodavali Cepteru,a ime Dodiku,a sad i sns Ostoji,tako da su to smesne price.Boli vas Zvezdino mesto,na ULEBovoj listi….

    0
    0
    Odgovori
    • To si dobro rekao ‘otimaj’ jer vi drugačije i ne znate da dovodite igrače. Isti slučaj je i sa Jankovicem, upropastili ste mu godinu dana karijere. Pa te ja pitam kako smeš uopse i da napises ovakav komentar? CIGO

      0
      0
      Odgovori
      • Nidzo, kad vam zakucao u derbiju pa proslavio zeleli ste mu sve najgore a sad brinete za njegovu karijeru… ahahaha.. inace, prvi kom entar mi je bio sarkastican.. ne pali se!

        0
        0
        Odgovori
  2. Mislim da nam je trenutno više potrebna četvorka nego bek, ali ako već dovode ovog Herisa onda ok. Odličan igrač.

    0
    0
    Odgovori
  3. neka se covek prvo dokaze odmah je extra zvezda dignut u zvezde a [pola od toga nema poima cemu ova propaganda bre spustite loptu malo da je dobar nebi dosao u partizan

    0
    0
    Odgovori
      • Pa vi ste mutanti fuzionisete se s kim stignete igokea dinamik patlidzan a ako cemo vas ovakvih da se plasimo onda nas slobodno ugasite ali pre toga cemo vam kupiti katanac

        0
        0
        Odgovori
        • Pa prijatelju zovi nas ti mutantima , ali Partizan nije prodao grb niti je menjao adresu.Zato ne mlati gluposti.Vi cigani pratite kosarku u zadnjih nekoliko godina i mislite da sve znate a nemate pojma.

          0
          0
        • Boli istina boli. Nikome mi nismo prodali ni dres ni grb, dobro vi to znate, ali to lupetanje vam je kao neka odbrana. Smesno!

          0
          0
        • Imam samo jedno pitanje za sve vas “pametne” sto kazete mi se fuzionisali i sl. Da li vi razlikujere fuziju od gasenja kluba? Pametnom dovoljno da zacuti i ne javi se! Prodali ste koseve i grb u basketu i sad navijate za Fmp! U fudbalu vas osnovao Enver Hodza sa sve udbom na celu! Svecu da mu palite i cesce u Tiranu da svracate, tamo je vasa prapostojbina.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter