1
Evrokup

NIKOLA JOVANOVIĆ: Srećan sam što ću ponovo igrati protiv Partizana, to je za mene posebna utakmica

Objavljeno: 30.09.18 u 16:36

Momak koji je prošle sezone stigao na Mali Kalemegdan, poslat je na ‘kaljenje’ i italijanski Trenoto uz obećanje da se vraća narednog leta.

Ovaj momak bio je interesantan italijanskim medijima zbog toga što njegova nova ekipa na otvaranju Evrokupa igra baš protiv večitog rivala Crvene zvezde.

– Utakmica protiv Partizana je za mene posebna. Srećan sam što ću ponovo igrati protiv crno-belih. Taj meč je lep debi u ovogodišnjem Evrokupu. Prošle godine sam igrao protiv Partizana tri puta, rekao je Jovanović.

To što je pozajmljen od strane crvno-belih njega dodatno motiviše.

– Činjenica da sam na pozajmici u Trentu na mene ne utiče. Želim da napredujem i da budem koristan za tim. Volim da se nadmećem i volim da osvajam trofeje, kazao je on.

Meč između Partizana i Trenta na programu je u sredu od 20 sati i 30 minuta, a Nikola Radičević, takođe bivši igrač crveno-belih nastupaće na ovom meču za Trento.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter