0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO. STARSPORT

PRIBOJAVA SE CRNO-BELIH: Sito Alonso nahvalio Partizan i govorio o njegovim mnogim kvalitetima

Objavljeno: 28.09.18 u 19:45

Trener Cedevite smatra da će njegov tim imati veoma težak posao na otvaranju ABA j.t.d. lige.

Bivši trener Huventuda, Bilbaa, Baskonije i Barselone od ovog leta je na klupi skupocenog tima Cedevite koji sutra uveče dočekuje Partizan u prvom kolu šampionata na Jadranu.

– Vrlo važna utakmica za nas, posebno jer smo naporno radili mesec i po dana. U fokusu je, uz važnost utakmice, i činjenica da želimo da izgradimo ekipu, pa i nakon nje moramo vredno da treniramo. Krećemo u taj brzi ritam, težak raspored utakmica ali moramo izgraditi timski duh  – rekao je Alonso za klupski sajt.

Španski stručnjak je zatim izneo niz pohvala na račun igre tima Nenada Čanka, kao i pojedinačno o igračima.

– Partizan mi se čini kao ekipa puna energije, posebno zbog dosta mladih igrača. Jaki su na poziciji organizatora igre, sa Nikolićem i Pejdžom, takođe i na centarskoj poziciji sa Gagićem i Lendejlom… Kažem, teška utakmica, dobro su igrali na ABA Super kupu, tako da moramo u susret ući energetski maksimalno, sa jakim intenzitetom i vrlo čvrsto, uz, verujem dobru podršku sa tribina Doma sportova – rekao je Alonso.

Meč prvog kola ABA j.t.d. lige između Cedevite i Partizana igra se sutra od 20 časova u Domu sportova u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter