0
Košarka

FOTO SRBI ZA SRBE

SVI NA KALEMEGDAN: Događaj nedelje – Trojka iz bloka stiže u prestonicu!

Objavljeno: 13.09.18 u 17:47

Kao i godinama ranije, jedno septembarsko popodne rezervisano je za humanitarno šutiranje izvan linije 6,75.

Trojka iz bloka nakon desetine gradova po Srbiji, ali i celom svetu, centralni događaj imaće na Kalemegdanskoj tvrđavi (tereni KK Partizan) 15. septembra od 18 časova.

Radi se o jednom od najpopularnijih sportsko-humanitarnih turnira na kojem se takmičenje odvija u brzom šutiranju trojki. Na Kalemegdanu će se u subotu od 18 časova održati centralni događaj Trojke iz bloka, a kotizacija za učestvovanje koštaće simboličnih 300 dinara.

Trojka iz bloka (www.trojkaizbloka.org) je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora i donatora. Centralni turnir u sezoni već 5 godina održava se na beogradskoj tvrđavi, a specijalni gosti koji će se družiti sa nama u subotu biće brojni sportski klubovi, poznate ličnosti iz sveta muzike, filma, televiije kao i brojni drugi gosti iznenađenja.

Od 2005. godine, pod sloganom ‘Deca su naša budućnost’, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je skoro 3 miliona evra donacija i pomogla više od 2.200 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje više od 12.000 dece. Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i regiona. Na svom zvaničnom sajtu (www.srbizasrbe.org) i fejsbuk stranici (www.facebook.com/srbizasrbe) organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.

(Izvor: YouTube/Srbi za Srbe)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter