0
Košarka

FOTO: StarSport

MILUTINOV NAKON PORAZA OD GRKA: Igrali smo jako loše, ovo nismo bili mi

Objavljeno: 13.09.18 u 22:35

Centar Olimpijakos imao je večeras dosta motiva da se pokaže u zemlji u kojoj i profesionalno nastupa.

To nije bio dovoljno četi Aleksandra Đorđevića da slavi u ovoj utakmici.

Sam Milutinov za 28 minuta koliko je proveo na parketu ubacio je sedam poena, a imao je velike muke da u defanzivi zaustavi Janisa Burusisa, a nakon meča nije krio nezadovoljstvo ovom partijom.

– Bila je ovo teška utakmica za nas danas. Igrali smo jako loše. Pre svega smo u defanzivi bili loši. A u napadu smo bili spori. Moramo da napredujemo u odnosu na ovu partiju jer ovo nije ono kako mi igramo. Nije ono što vežbamo. Moramo da popravimo neke stvari u narednim mečevima. Verujem u naš tim i mislim da možemo da pobedimo svakoga ako igramo našu igru. Ali danas nismo bili mi. Nismo igrali kako znamo i zato smo izgubili, rekao je Milutinov.

Srbija nakon ovog poraza od Grčke rezultatom 70:63, ima skor četiri pobede i tri poraza i nalazi se na trećoj poziciji. Nemačka i Grčka već su praktično obelezile prolaz dalje, a Srbija će morati da se bori sa Gruzijom i Izraelom od kojih ima pobedu više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter