0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽOFRI LOVERNJ: Imao sam želju da igram sa Bogdanom, iz NBA bih jedino prešao kod Željka

Objavljeno: 05.09.18 u 21:00

Miljenik navijača Partizana govorio je za klupsku televiziju o velikoj želji da pojača tim Željka Obradovića, ali i o drugim zanimljivim temama.

Nakon tri i po godine, koliko je Žofri Lovernj proveo u NBA ligi, on se sada vratio u Evropu i zadužio dres Fenerbahčea.

Po dolasku u Istanbul on je rekao da mu je zadovoljstvo što će raditi sa Željkom Obradovićem, ali da mu je žao što nije imao priliku da ponovo igra sa Bogdanom Bogdanovićem u ekipi.

– Veoma sam srećan i uzbuđen zbog nove sezone. I ranije sam razmišljao o mogućnosti da dođem u Fenerbahče, još dok sam bio u Partizanu. Hteo sam da igram ovde zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem, ali, na žalost, nije bilo moguće u tom trenutku. Imamo sve preduslove da budemo uspešni i verujem da ćemo uspeti, rekao je on.

FOTO: STARSPORT

Ponuda Fenerbahčea i poziv slavnog Obradovića bili su nešto što on nije mogao da odbije.

– Imao sam još godinu dana ugovora sa Sparsima. Ali, bio sam veoma srećan kada je stigla ponuda Fenerbahčea. Hteo sam da se vratim u Evropu i da zaigram baš ovde. Da nije bilo Fenerove ponude, verovatno bih ostao još godinu dana u San Antoniju. Ovde imamo uslove kao u NBA ligi. Po dolasku u Istanbul bilo mi je malo teže, jer sam praktično od aprila bio na odmoru, dodao je on.

Rekao je par reči Francuz i o svojim utiscima o periodu u Americi.

– Prethodnih godina radio sam sa pet, šest različitih trenera i promenio nekoliko ekipa. Svaki je imao drugačija očekivanja od mene. Napredovao sam na svim poljima. Mogu da igram trojku, četvorku i peticu. Naravno, nisam šuter kao Bogdan, ali mogu da doprinesem na različite načine, zaključio je Lovernj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter