8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK PARTIZAN

TEŽAK PORAZ: Baskonija demolirala Partizan

Objavljeno: 05.09.18 u 22:24

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Ljeidi, Baskonija je do nogu potukla Partizan 91:54.

Još je ‘zelen’ Partizan za evroligašku scenu. U jakoj proveri u Španiji Baskonija je demolirala crno-bele 91:54. Španski tim je dominirao tokom cele utakmice, a najubojitiji bio je Tornike Šengelija koji je pravio dar-mar u reketu ‘parnog valjka’.

Kod Partizana najefikasniji je bio Džok Lendejl sa deset poena, dok je Đorđe Gagić ubacio sedam. Kod pobednika se Torinke Šengelija zaustavio na 27 poena, Šejvon Šids je ubacio 16 poena, a Johanes Vojtman 14 koševa.

Nakon ovog meča crno-belima sledi učešće na turniru u Taragoni, gde će crno-beli odmeriti snage sa ekipama Saragose (8. septembar) i Tenerifa (9. septembar).

Za kraj boravka u Španiji, Partizan će 12. septembra u Ljeidi odigrati utakmicu protiv Barselone.

0
0

8 Komentara

  1. Svidja mi se kad decica koja prate kosarku od pre par godina iznose ovako strucne komentare. Jedino ne videh da komentarisu to sto je na primer Pecarski igrao 20 min a njihovi „mladi“ igraci od 24-25 jedva desetak minuta imaju po utakmici.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pecarski i Gavrilovic na Sengeliju..?
    Ma mozee 30p lagano.
    Prosto neophodno je nekojako dobro pojacanje na krilnom centru,nesto poput Kevina Dzonsa, i bek suter,jer sa Vanjom i Sanijem necemo nigdje dogurat.

    0
    0
    Odgovori
      • Zato se Zvezda priprema u Beogradu sto ima veci budzet i trosi narodne pare dok tvoj grobarski klub se priprema u Spaniji sa velikanima i to bez para…ma kome ti seres..

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter