3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE NE ZAUSTAVLJA: Novi igrač na pragu crno-belog tima, i to sin velikog zvezdaša (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.18 u 17:52

Nakon što je juče stigla informacija da će mladi Luka Tarlać da pojača klub iz Humske, danas je stigla ista vest i za još jednog juniorskog reprezentativca Srbije.

Crno-beli su prošle sezone doveli Marka Pecarskog i Đorđa Pažina i tako započeli politiku dovođenja mladih igrača, zatim je ovog leta stigao trener Žarko Vučurović, koji je ‘specijalista’ za rad sa mladim igračima, posebno centrima, a zatim je nastavljeno poslovanje u tom smeru.

Nakon Luke Tarlaća, crno-beli će gotovo izvesno potpisati Uroša Trifunovića, 17-godišnjeg beka, visokog 199 centimetara, koji će predstavljati ogroman zalog za budućnost Partizana.

Trifunović je sa juniorskom reprezentacijom nedavno postao šampion Evrope u Letoniji, a ponikao je u mlađim kategorijama Mege.

Interesantno je da se Uroš odlučio za crno-beli tim, iako mu je otac Aleksandar Trifunović veliki zvezdaš i bivši je trener kluba sa Malog Kalemegdana.

Mladi as se najbolje snalazi na poziciji beka, zbog svoje visine može komotno da igra i ‘trojku’, dok je u juniorskoj selekciji čak igrao i na mestu plejmejkera.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter