1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ ‘STEFAN JANKOVIĆ: Oglasio se sportski direktor Partizana i kratkom izjavom je ‘zagrejao’ navijače!

Objavljeno: 10.08.18 u 10:45

Takođe, crno-bele pristalice će odobriti reči o Novici Veličkoviću, čiji se potpis još uvek čeka.

Sportski direktor Partizana Nikola Lončar, zajedno sa stručnim štabom, trudi se da što pre realizuje sve želje u prelaznom roku i oformi gro ekipe do okupljanja i početka priprema 13. avgusta.

Crno-beli veći deo tima jesu oformili, ali je trenutno najkritičnija pozicija broj četiri, na kojoj se spominjao dosadašnji igrač Crvene zvezde Stefan Janković.

Taj transfer sigurno bi uzburkao srpsku javnost, a sportski direktor ‘parnog valjka’ nije želeo ni da potvrdi, ali ni demantuje glasine da će preći u Humsku. Samo je kratko ‘zakolicao’ maštu navijača.

– Znam samo da Stefan još uvek nema razjašnjenu situaciju sa Crvenom zvezdom – rekao je Lončar za ‘Žurnal’.

Na toj poziciji očekuje se ostanak Novice Veličkovića, ali se od njega ne može očekivati da bude startni igrač.

– Pričamo sa Novicom, dogovaramo se. Ideja kluba je, kao i njegova, da ostane sa nama. Tu će sve biti u redu, ostalo je još da utanačimo samo neke detalje. Partizan bez Novice je teško zamisliv – reči su Nikole Lončara.

Pre par dana, crno-beli su dobili pojačanje i u stručnom štabu, koji je jači za kondicionog trenera Seada Krdžalića.

– Profesionalizam, rad, posvećenost, ozbiljnost, znanje… Krdžalić donosi i više od toga – rekao je Lončar o čoveku sa kojim je i sam sarađivao tokom karijere.

0
0

1 Komentara

  1. Fenomenalno je da Pecarski provede jos jednu godinu sa Velickovicem – njegov talenat i posvecenost koju ima Velickovic, garantuju stvaranje igraca extra klase

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter