0
Košarka

FOTO: STARSPORT

STEFAN JOVIĆ: Bićemo šareni, ali idemo na Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 09.08.18 u 10:04

Srpski plejmejker potvrdio je da će se odazvati u septembru pozivu selektora Aleksandra Đorđevića i da veruje da ‘orlovi’ mogu na Mundobasket.

Stefan Jović je čelnicima Bajerna iz Minhena već rekao da želi da bude deo reprezentacije tokom prozora u septembru.

– Želim da budem deo reprezentacije i to sam rekao ljudima iz kluba. Sigurno ću biti na pripremama i tim kvalifikacionim utakmicama – rekao je Stefan Jović za ‘Južne vesti’ i nastavio:

– Mi uvek verujemo u nas. Glavni motivator je Saša Đorđević, koji kroz svaki trening i utakmicu radi ono u čemu je najbolji, motiviše nas pred svaki izazov. Činjenica je da će sastav biti „šaren“. Nadam se da ćemo moći da pomognemo, ali ne sumnjam da ćemo na kraju biti učesnici Svetskog prvenstva.

U julu zbog operacije nije mogao da bude na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću.

– U prethodnom prozoru nisam bio u mogućnosti da igram zbog operacije očiju. To je glavni razlog. Naravno, pratio sam sve. Stiče se utisak da ovi „prozori“ nisu najbolje rešenje za nas, ali šta je tu. Grupa neće biti laka. Očekujem da svi koji nismo igrali u prethodnim „prozorima“, budemo na raspolaganju selektoru i igramo u najjačem sastavu – zaključio je Jović.

U drugoj fazi kvalfikacija za Svetsko prvenstvo Srbija (4-2) se nalazi u grupi sa Nemačkom (6-0), Grčkom (6-0), Izraelom (3-3), Gruzijom (2-4) i Estonijom (2-4). ‘Orlovi’ 13 . septembra gostuju u Grčkoj, a onda tri dana kasnije dočekuju Estoniju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter