2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Čekam transplataciju bubrega, a Partizan me zavlači!

Objavljeno: 07.08.18 u 10:10

Duško Vujošević vratio se iz Istanbula sa pregleda koji su protekli po planu, ali da bi se uradila transplatacija bubrega potrebno je uraditi zahvat na srcu.

Legendarni trener Partizana će pre transplatacije bubrega morati da uradi zahvat na srcu, a potom sledi povratak u Istanbul.

– Sve ide po planu, uradio sam preglede u Istanbulu. Međutim, pre transplantacije je potrebno odraditi neke intervencije na srcu, odnosno ugradnju stenta. Odlučio sam da taj zahtev uradim u Beogradu. Potom bi trebalo da prođe određeno vreme kako bih se oporavio i onda ću ponovo otići u Istanbul, gde bi trebalo da uradim transplantaciju bubrega – rekao je Duško Vujošević za ‘Kurir’.

Duško Vujošević je istakao da sada pred operaciju i transplataciju bubrega Partizan pokazuje nepoštovanje prema njemu.

– Uplatili su jedan deo, umanjen za 33 odsto od obaveze, i to uz kašnjenje. Ne znam više šta bih rekao. U situaciji kada idem na transplantaciju i kada mi je potreban novac, oni pokazuju nepoštovanje. Očigledno su pronašli pacovske kanale prema nekim ljudima iz FIBA i izdejstvovali da FIBA ne poštuje striktno odluke BAT, kao ni sopstvena pravila. Košarkaški savez Srbije ne reaguje na ovakvo ponašanje kluba koji krši pravila FIBA, a simptomatično je da većina košarkaških saveza drugih zemlja to radi – zaključio je Vujošević.

0
0

2 Komentara

  1. Ziv ti i zdrav bio Dule ali smanji malo dozivljaj…platice ti a uzeo si i ti lovu mslo vecu preko KK a sada svi nevinascad.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi, jeste li normalni?
    Dajte čovjeku njegove pare.
    Trebaju mu za liječenje.
    Ovo već prevazilazi sport.
    Izdrži dule. Puno sreće ti želim. Do ozdravljenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter