0
Košarka

FOTO: FIBA

SELEKTOR JUNIORA: Nećemo se zaustaviti ovde, momci imaju budućnost

Objavljeno: 06.08.18 u 09:35

Aleksandar Bućan je uspeo da ispiše nove stranice u istoriji srpske košarke.

Sinoć je u Rigi u finalu Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina Srbija savladala domaću Letoniju sa 99:90.

Odličan posao su napravili selektor Bućan i njegovi saradnici koji su odabrali najbolje i usmerili ih ka evropskom zlatu.

– Jako teška utakmica. Čestitke momcima što su izdržali pre svega pritisak domaćeg terena. Dobar deo utakmice radili su posao na vrhunskom nivou. Bilo je i krize, ali jako je teško igrati protiv ovako atipične ekipe koja šutira mnogo za tri poena. Sa druge strane, ni njima nije bilo lako zbog konfiguracije naše petorke. Ipak, sve što smo pokazali večeras bilo je dovoljno za pobedu, rekao je selektor Aleksandar Bućan i dodao:

– Idemo dalje, ovde se ne zaustavljamo. Ovi momci imaju budućnost. Idemo dalje sa radom. Dugujemo veliku zahvalnost svima u Košarkaškom savezu Srbije na uslovima koje su nam obezbedili da se što bolje pripremimo za Evropsko prvenstvo. Takođe, zahvalnost mojim kolegama koji rade sa ovim igačima i klubovima iz kojih dolaze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter