2
AdmiralBet ABA Liga

‘LEGIJA STRANACA’ U ZAGREBU: Stigao novi Amerikanac, treba li Zvezda, Partizan i Budućnost da se plaše?

Objavljeno: 01.08.18 u 12:45

Trka u ABA ligi se čini da nikad neće biti zanimljivija, po prelaznom roku bi se reklo da će se za titulu boriti Budućnost, Crvena zvezda, Cedevita, Partizan i možda Mornar.

Pojačanja samo stižu u Zagreb kao na traci. Sito Alonso je u Cedevitu doveo osmog stranca. Reč je o Amerikancu Džejmsu Belu. Reč je o momku koji je prošle godine sa Darušafakom osvojio Evrokup. Ubacivao je u proseku 8,8 poena, beležio 3,6 skokova i 0,9 asistencija.

Pre Darušafake igrao je za Kremonu, Nansi i HapoelHolon. U Cedeviti ističu da polako privode kraju prelazni rok u kome je Sito Alonso dobio čak osam stranca. Klub iz Zagreba do sada je doveo Augusta Limu, Tajlera Vajdemena, Džastina Kobsa, Džoša Magetija, Tonija Vitalija, Vitora Benitea, Eldžina Kuka, Domagoja Bošnjaka i Andriju Ćorića.

0
0

2 Komentara

  1. Jedino se partizan treba plasiti jer je doveo anonimuse od pojacanja i bas su tanki Zvezda sa Nikolsom i Tiodorom ce ih sve rasturiti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter