0
Evrobasket 2022

FOTO:STARSPORT

KRAJ EP ZA SRBIJU: ‘Orlići’ u samom finišu ispustili pobedu

Objavljeno: 19.07.18 u 20:15

Dobijenu utakmicu ekipa Vlade Jovanovića izgubila je u samom finišu.

Naša selekcija vodila je sekund pre kraja jedan razlike, ali su Francuzi sa linije za slobodna bacanja preokrenuli rezultat.

U poslednjim momentima meča nakon promašenog šuta Batista Šaufea, loptu je uhvatio Dige Dijavara, a nad njim faul je napravio jedan od naših najboljih pojedinaca na ovom meču Aleksa Radanov. Dijavara je oba puta bio precizan, pa je tako doneo pobedu svom timu rezultatom 60:59.

Naš tim imao je sekund za napad, probao je Dušan Beslać, ali nije bio precizan. Do poslednjeg minuta utakmice naš tim je vodio, ali je onda Betis Šuafe pogodio za tri i doneo neizvesnost na samom kraju. Naši momci pokušali su nakon toga čak tri puta da uzvrate trojku, ali im to nije pošlo za rukom, što je na kraju i presudilo pobednika.

Naša selekcija loše je otvorila meč, rezultatom 21:9, ali kako je vreme odmicalo sve su bili bolji. Ivan Favrije i Aleksa Radanov bili su najefikasniji sa po 20 poena. Ovim porazom naši momci završavaju takmičenje, a ‘trikolori’ odlaze u polufinale.

FIBA U-20 EVROPSKO PRVENSTVO – ČETVRTFINALE

Španija Izrael 75:98
Hrvatska – Italija 79:68
Francuska – Srbija 60:59

20.15: Turska – Nemačka

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter