0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘ČIZMA’ ČEKA ARANITOVIĆA: Srpski košarkaš radi punom parom, očekuje ga posao karijere?

Objavljeno: 10.07.18 u 15:56

Dok je jedan brat na sigurnom, u Partizanu, drugi čeka pravi angažman nakon Manrese, Mege, Lovćena i treninga sa Fenerbahčeom.

Imao je pravu košarkašku pustolovinu Petar Aranitović protekle sezone. Počeo ju je u španskoj Manresi gde se od starta videlo da klubu ne ide kako treba, te je u skladu sa svojim ambicijama Aranitović želeo da promeni sredinu.

Desio se povratak u Srbiju, ali ne u Partizan u kojem je ponikao, već u ekipu Mega Bemaks čiji je dres nosio u jednom delu prošle sezone. Međutim, Aranitović je napustio i Megu i prešao u Lovćen u želji da pomogne crnogorskom timu u domaćem šampionatu.

Ali kako su Budućnost i Mornar ubedljivo dve najjače ekipe Crne Gore, Lovćen nije uspeo da se plasira u finale plej-ofa i pokuša da dođe do titule, te je nakon eliminacije iz tog takmičenja Petar Aranitović okončao saradnju sa ekipom sa Cetinja.

Stariji od braće Aranitović se trenutno sprema za novu sezonu, individualno, a kako HotSport saznaje, nekadašnji mladi reprezentativac i osvajač bronze na Evropskom prvenstvu u Grčkoj pre četiri godine će karijeru nastaviti u Italiji.

Podsećanja radi, ove sezone je Aranitović stekao i dragoceno iskustvo treniranja sa ekipom Fenerbahčea, nakon poziva Željka Obradovića kada je raskinuo ugovor sa Manresom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter