1
Košarka

TRAŽI GA DEJVID BLAT: Evo šta Matijas Lesor kaže o ostanku u Crvenoj zvezdi… (FOTO)

Objavljeno: 30.06.18 u 18:31

Košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor nalazi se na raskrsnici pred odlukom gde će nastaviti karijeru.

Izuzetno mladi francuski centar ima potencijala da postane još bolji igrač i pitanje je žele li na Malom Kalemegdanu da ga ‘istrpe’ i ostave još godinu dana, pošto je bilo kritika na njegovu igru prošle sezone.

Alen Omić je ‘spasio’ sezonu u polufinalu i finalu plej-ofa Superlige kada je osvojena titula, ali ipak je neizvesno da li će novi stručni štab želeti po svaku cenu da zadrži Matijasa Lesora ili će dozvoliti da ga proda ovog leta.

Oni ima ponude i na meti je mnogih klubova, među njima čak i Olimpijakosa koji predvodi Dejvid Blat, ali ni on sam i dalje nije doneo konačnu odluku.

– Adaptacija je prošla dosta brzo. Imao sam fenomenalne saigrače koji su me okruživali. Ljudi u klubu, navijači, svi su me lepo dočekači. Adaptacija je prošla jako brzo. Iskreno, osetio sam da grad živi za taj klub. Potpuno pozitivno ludilo vlada oko košarke, fudbala, sporta generalno. Kada šetamo ulicama zaista mnogo navijača se zaustavlja da priča o utakmicama ili uzme autogram, slika se. Osećamo tu strast. Postoje glasine, ali nisam ja taj ko ih pušta. Sve što je vezano za ugovore nije moj posao. Gde ću igrati sledeće godine? Nemam ideju. Da budem iskren, čak i ne znam koje su opcije. Moj agent je u kontaktu sa Zvezdom i drugim klubovima. Čekam da me pozove i kaže ponude. Kada bude došlo vreme, doneću odluku – istakao je Lesor.

0
0

1 Komentara

  1. Čista budalaština je patka oko ponude Olimpijakosa? Blat traži centra koji, ipak, mora da poseduje neku tehniku. U suprotnom, zalud je bio u Beogradu kada nisu uspeli da ga koriste za nešto više.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter