4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGROMNO POJAČANJE: Poznato košarkaško ime i bivši reprezentativac Srbije na pragu povratka u Partizan

Objavljeno: 14.06.18 u 15:56

Srpski bek bi ovog leta ponovo mogao da zaduži opremu crno-belih.

Kao što je već poznato, pred početak nove sezone crno-beli će znatno promeniti sastav.

A jedan od novih igrača u timu Nenada Čanka mogao bi da bude Milenko Tepić! Iskusni 31-godišnji bek je trenutno u italijanskom Brindiziju bez velike uloge u timu, te bi uskorko mogao da usledi drugi povratak u Humsku.

Tepić se već jednom vraćao u Partizan, to je bilo 2013. godine i tada je odigrao dve sezone za crno-bele. Naravno, u periodu od 2006. do 2009. godine je Milenko Tepić prvi put nastupao za Partizan gde je i stekao afirmaciju i izborio se za poziv na Evropsko prvenstvo u Poljskoj gde je sa selekcijom Srbije osvojio srebro.

Pored mnogih trofeja sa Partizanom u Srbiji i regionalnoj ABA ligi, najveći uspeh Milenka Tepića jeste osvajanje Evrolige sa ekipom Panatinaikosa 2011. godine, posle čega se preselio u Kahasol.

U karijeri je još nastupao za Lijetuvos ritas, PAOK i Orlandinu.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Ima da se obesim, decko je na svom mesto, sve najbolje o njemu, ali ako voliš PARTIZAN nemoj da dolazis. Ne mogu to majke mi da podnesem, ja previse volim KK PARTIZAN, tacnije kosarku i ovaj klub. Od 1990 sam svim srcem uz klub, i nikad me padovi nisu udaljili od kluba. Zabolelo me je isterivanje duleta, ali sam i dalje navijac, ovo bi me ubilo, mnogo mi je tesko da gledam grobare koji hoce da pomognu PARTIZANU a ustvari ga uniste. Dodji kao trener, funkcioner, jer si covek u svakom smislu te reci, ali nemoj kao igrac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter