1
AdmiralBet ABA Liga

LEON DELEON PODNEO OSTAVKU: Na kraju samo novčano kažnjen za grubu grešku

Objavljeno: 13.06.18 u 14:06

Direktor Superlige Srbije Leon Deleon podneo je ostavku posle grube greške oko domaćinstva utakmice za sedmo mesto koje vodi u ABA 2 ligu.

Košarkaški savez Srbije izdao je novo saopštenje povodom odluke direktora lige Leona Deleona da podnese ostavku. Ona je odbijena i čelnik domaće lige biće kažnjen sa 150 hiljada dinara.

– Na sednici Predsedništva Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije, pored ostalog, razmotrena je situacija u vezi sa greškom koju je direktor takmičenja Leon Deleon napravio odredivši da u utakmicama za sedmo mesto u plej ofu prednost domaćeg terena dodeli ekipi KK Zlatibor umesto KK Vršac.

Predsedništvo je konstatovalo da je direktor takmičenja, uočivši svoju grešku, posle prve utakmice koja je odigrana na Zlatiboru, javno to ispravio i promenio svoju prvobitnu odluku i odredio da se druga i eventualna treća utakmica odigraju u Vršcu.

Na samoj sednici Leon Deleon je ponudio ostavku.

Ocenjujući da je direktor takmičenja napravio veliki propust i imajući u vidu posledice koje je taj propust izazvao, kao i njegov dosadašnji uspešan četvorogodišnji rad, Predsedništvo nije usvojilo ponuđenu ostavku i donelo je odluku da direktora takmičenja Leona Deleona kazni novčanom kaznom u iznosu od 150.000,00 RSD – stoji u saopštenju KS Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. ko bese ovaj … nije ni bitno … kad se zna za koga radi i ciji je kadar … a to sto sa kosarkom veze nema … a kako se prica i fizicko vaspitanje u skoli mu bese teza tema !!! neka ih tamo to je sve zvezdin (covicev ) kadar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter