3
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE: Novo zlato je osvojeno!

Objavljeno: 12.06.18 u 15:23

Kada se budu vratili, biće nam žao što smo ih onako ‘jadno’ ispratili.

Imena Dušana Domovića Buluta, Dejana Majstorovića, Marka Savića i Stefana Stojačića ostaće zlatnim slovima upisana u istoriji ove, nove olimpijske discipline.

Naši momci savladali su u velikom finalu reprezentaciju Holandije rezultatom 16-13, u repreizi finala od prošle godine. Momci koji su na ovaj turnir u Manilu otišli bez velike pompe, velikom borbom i željom došli su do novog trofej za našu zemlju, u ovom sve popularnijem sportu. Naši reprezentativci dolaze iz ekipe Zemun 3×3, dok je Stojačič jedini iz tima Liman 3×3.

Reprezentacija Srbie odbranila je svetski tron u basketu 3×3 bez ijednog poraza, takođe na dosadašnja četiri šampionata koja su održana, naši momci osvojili su tri zlata i jedno srebra. Naredni Svetski kup igraće se upravo u Holandiji, sledeće godine. Selekcija Slovenije osvojila je treće mesto savladavši Poljsku u borbi za bronzu.

0
0

3 Komentara

  1. Naši reprezentativci dolaze iz ekipe Zemun 3×3, dok je Stojačič jedini iz tima Liman 3×3. Sve mi se nesto cini da je obrnuto ispravite me ako gresim Bulut je sigurno Novosadjanin i igrao je u Liman 3×3 a Stojačić je iz ekipe Zemuna

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter